Wat levert het op?

Allereerst een beter milieu en minder verbruik van fossiele brandstoffen. De discussie over CO2 en of de aarde opwarmt met vele voors en tegens is eigenlijk niet eens relevant.
In korte tijd maken wij als mensen namelijk de fossiele brandstoffen op en vervuilen wij de aarde met de uitstoot die dit met zich meebrengt.
Of het nu 40 of 80 jaar duurt, de olie raakt op en prijzen zullen stijgen in de komende jaren. Kernenergie wordt sinds de laatste rampen niet meer geaccepteerd. 
Met zelf opgewekte energie bent u onafhankelijk van prijsstijgingen en draagt u zelf bij aan een betere toekomst en bespaart u geld.

Zonnepanelen

Hier geldt dat de stroom die het systeem opwekt inmiddels minder kost dan stroom uit het stopcontact. Mede door de de prijsdalingen die door Duitsland zijn veroorzaakt, de salderingsregeling en SDE+ subsidie zijn zonnepanelen financieel aantrekkelijk.

Gemiddeld kost een kWh uit een zonnepanelen installatie een particulier, over de levensduur gezien 60% minder dan de huidige stroomprijs. De investering is ruim binnen de 10 jaar terugverdiend.
Voor bedrijven zijn afhankelijk van de grootte van het systeem rendementen tot zo'n 20% mogelijk (IRR).

Neem daarom nu direct contact op voor een persoonlijke offerte!